УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

 

100% Нескучни Продукти…

 

Ние от Lemonical искаме да се влюбите в нашите продукти и да станете нашите най-големи фенове! Но ако по някаква причина не харесате полученият продукт, той може да бъде върнат за пълно възстановяване на заплатената сума! Ние оценяваме всяка конструктивна обратна връзка за това как можем да направим вашето Lemonical изживяване по-добро!

 

Връщането е лесно – само следвайте посочените стъпки:

 

  • Всички продукти трябва да бъдат върнати в 30 дневен срок от датата на закупуване.
  • Обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид. (непрани и неизползвани)
  • Моля, обърнете внимание, че разходи за връщането на продуктите са за ваша сметка.
  • Ако имате продукт за връщане, моля първо ни пишете на адрес: info@lemonical.com и ние ще се радваме да се запознаем с мотивите ви. Моля, не забравяйте да включите номера на вашата поръчка, вашите имена, и причината за връщане на продукта. Номера на вашата поръчката може да бъде намерен на изпратеният от нас емайл потвърждаващ поръчката ви. Моля, споделете ни какво харесахте и какво ви притеснява в дадения продукт, защото за нас е важно винаги да подобряваме нашите продукти и да отговаряме на очакванията на нашите клиенти.
  • При получаване на пратката в нашия офис ще получите имейл с потвърждение. Съдържанието на пратката ще бъде проверено и обработено от нашия екип, след което ще получите финално известие по имейл, съдържащ детайли относно връщането на сумата: име на продукт, стойност, IBAN. Моля, уверете се, че сте проверили данните в този имейл. В случай че все още не разполагаме с вашия IBAN, моля да ни го изпратите на info@lemonical.com, заедно с имената на титуляра на банковата сметка.
  • В случай че върнатият продукт не се достави в офиса ни, ние не можем да осигурим възстановяване на заплатената сума. За да се подсигурите моля използвайте куриерска служба чрез която може да проследите пратката си.
  • Условията за връщане на Lemonical не са валидни при поръчки на едро. Моля, свържете се с нашия екип на емейл: info@lemonical.com и ще уточним възможните варианти.

Pin It on Pinterest