Не случайно ние от LEMONICAL сме подбрали наситени и ярки цветове за нашите кърпи за плаж! Искаме чрез тези цветове да ви предадем от настроението си и позитивната ни нагласа за живота! Желанието ни е всеки път, когато погледнете вашата LEMONICAL кърпа вие моментално да се усмихвате.

Животът е толкова цветен, колкото сами си го направим!

Едно от първите неща, които човек забелязва в заобикалящата го среда – това са цветовете. Те имат специално влияние над нас и са способни да въздействат на настроението ни, както и на емоционалното и физическото ни състояние.

Психологията на цветовете е науката, която изучава въздействието им над хората. Тази концепция е първоначално разработена от Йохан Волфганг фон Гьоте, според който всички тъмни цветове успокояват, докато светлите и ярки цветове възбуждат вниманието ни и влияят на тонуса ни. В днешно време все повече се съобразяваме с влиянието на заобикалящата ни среда и по-конкретно с въздействието на цветовете над нас.

Любимите ни цветове дават ясни сигнали за моментното ни състояние, но по-дълбочинния анализ би могъл да разкаже доста за нас, като характер, предпочитания, мотивация и много други.

Всеки цвят има много значения. Ето някои от тях:

Оранжевото е цветът на щастието.  Той влияе положително на самочувствието и ентусиазма ни за живот. Разгледайте нашата оранжева кърпа за плаж тук!

Червеното е цветът на властта, силата, силната емоция и действието. Този цвят привлича вниманието и носи любов, страст и желание. Бърз линк към нашата червена CHERRY кърпа тук!

Жълтото е цветът на надеждата и оптимизма. Това е цветът който казва „Аз обичам себе си.“ Предлагаме ви страхотна кърпа за плаж в жълто и бяло райе тук!

Зеленото носи спокойствие, баланс и растеж. Това е цветът на Природата и има положително въздействие върху креативността ни. Green down and be calm. Намери нашата зелена кърпа за плаж тук!

Pin It on Pinterest